Dorimcheon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Dorimcheon
Dorimcheon from Sindorim Station Bridge.jpg
Ngaran Koréa
Hangul 도림천
Hanja
Alih Aksara anu Disampurnakeun Dorimcheon
McCune-Reischauer Torimch'ŏn

Dorimcheon nyaéta salasahiji walungan di Seoul, Koréa Kidul. Walungan ieu sumberna ti léngkob antara Gwanaksan jeung Samseongsan di béh kidul Seoul tur ngalir ka kalér, ngaliwatan Universitas Nasional Seoul. Ti Stasion Sillim ka Stasion Daérim, bisa maké Jalur 2 Subway Seoul, nu aya di saluhureun walungan ieu, sahingga urang bisa leumpang di sapanjang jalan cai. Walungan ieu ngamuara ka Anyangcheon 250m ngaliwatan béh kulon tungtung peron Stasion Dorimcheon.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]