Dukun, Magelang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Dukun

Peta lokasi Kacamatan Dukun
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Magelang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Dukun nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Magelang, Propinsi Jawa Tengah , Indonésia.



 

Kabupatén Magelang, Jawa Tengah

Lambang Magelang.jpg

Kacamatan: Bandongan | Borobudur | Candimulyo | Dukun | Grabag | Kajoran | Kaliangkrik | Mertoyudan | Mungkid | Muntilan | Ngablak | Ngluwar | Pakis | Salam | Salaman | Sawangan | Secang | Srumbung | Tegalrejo | Tempuran | Windusari


Nuvola filesystems folder home.png