Elmu Falak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Élmu Falak téh sahiji élmu nu ulikannana ngeunaan bumi (mayapada), langit jeung saeusina. Kecap Élmu Falak asalna tina basa Arab (العلم الفلك, al-'ilm al-falak) nu hartina élmu ngeunaan garis edar jirim langit. Dina basa Indonesia disebutna Ilmu Falak, sareng dina basa Inggris disebutna téh Astronomy.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]