Emma Bunton

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Emma Bunton

Emma Lee Bunton atawa anu leuwih populér Emma Bunton nya éta penyanyi adalah seorang penyanyi pop Inggris, yang pernah menjadi personel grup Spice Girls. Selain ia juga menjadi seorang penulis lagu dan aktris film[1]. Bunton anu dibabarkeun di Finchley, London, Inggris, 21 Januari 1976 ,ngamimitian karirna salaku béntang ngaliwatan serial TV, THE BILL 1993 anu disusul ku aktingna dina Sitkom BBC, EASTENDERS 1993, STRICTLY COME DANCING 2006 jeung Neighbours 2007[1].Babarengan jeung grup musik Spice Girls geus ngarilis tilu album nya éta Spice 1996, Spiceworld 1997 jeung Forever 2000[1].Ari karir album solona ngaliwatan lagu A Girl Like Me[1]. Patali jeung kahirupan pribadina, Emma pernah miboga patali jeung Mark Verghes tapi papisah taun 1997,Tuluy jeung penyanyi Lee Brennan anu papisah taun 1997, nu pamungkas nya éta vokalis CherryBlackStone, Jade Jones[1]. Nuturkeun tatapakan Victoria Beckham anu sarua pernah jadi anggota Spice Girls, Emma Bunton jadi artis anu banting stir ka bisnis fashion[2].Manéhna kiwari keur ngamimitian tina baju budak jang hiji outlet baju anu geus moyan di Inggris[2]. Bunton ngarancang sorangan karyana jang koléksi baju ékslusif di jaringan outlet Argos[2]. Lian ti éta manéhna ngajak budakna nu masih kénéh opat taun, Beau pikeun dijadikeun modél koléksi bajuna[2].

Referensi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e Emma Bunton(diakses 3 Desember 2011)
  2. a b c d Emma Bunton Rilis Koleksi Pakaian Anak(diakses 3 Desember 2011)
Nulis.jpg