Ernest Adams

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ernest Adams

Ernest Adams nya éta salah saurang nu katélah dina dunia video game, nya éta saurang Desainer Game.[1] Adams lulus ti Universitas Stanford, California, Amerika Serikat taun 1986.[1]

Awal Karir[édit | sunting sumber]

Mimitina Adams digawé jadi Software Engineer dina hiji industri elektronik, tapi pindah kana video game dina taun 1989 di na hiji parusahaan nu ngaranna Interactive Productions.[1] Didieu Adams nyieun game Online Amerika, nya éta RabbitJack's Casino.[1]

Adams jadi desainer game nalika pindah ka Electronic Arts dina taun 1992.[2] Adams ngarancang game John Madden Football dina édisi CD-ROM, tina pangalaman proyék éta, Adams jadi produser audio/video pikeun séri game Madden pikeun lima taun kahareup.[2] Salila di Electronic Arts, Adams ogé mantuan pikeun nyieun Computer Gama Developers Conference (nu ayeuna GDC) jeung ngadegkeun International Game Developers' Association (IGDA).[2] Anjeunna ngajabat sabagé presiden jeung pupuhu IGDA salila dua taun satengah.[2]

Dina taun 1999, Adams pindah ka Inggris pikeun jadi produser anu mingpin Bullfrog Production, salah sahiji anak parusahaan ti parusahaan EA.[2] Didinya Adams gawé dina dua proyék nya éta Genesis:The Hand of God jeung Dungeon Keeper 3.[2]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b c d Ernest Adams (Diakses 19 November 2011)
  2. a b c d e f Karir Adam (Diakses 19 November 2011)


Nulis.jpg