Estimasi statistik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Nulis.jpg



Aya sababaraha cara keur ngadiskusikeun estimasi statistik...jbvkbzkbjvbzJvcZBcbJKCbjksaBcksBCKJBsbcsCSACSAC xzk

Sasaran[édit | sunting sumber]

  1. Titik estimasi
  2. Interval estimasi
  3. multivariate estimation??
  4. Regression/Model building

Pendekatan/Filosofi[édit | sunting sumber]

  1. frequentist, or classical
  2. Bayesian estimation
  3. fiducial??

Metoda[édit | sunting sumber]

(gabungan tina sakabeh nu di luhur)

  1. Maximum likelihood estimation
  2. Method of moments
  3. Least squares
  4. Influence functions?
  5. Interval kapercayaan (atawa wewengkon)
  6. Highest posterior density interval/region
  7. Fiducial??
  8. etc...