Fall Out Boy

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Konsér Fall Out Boy

Fall Out Boy nya éta grup musik pop punk anu dibentuk ku Joe Trohman jeung Pete Wentz taun 2001[1]. Joe jeung Pete terus ngarékrut Patrick Stump, T.J. Raccine jeung Mike[1]. Fall Out Boy mulai kasohor taun 2000[2]. Personil Fall out Boy nu ayeuna nya éta Patrick Stump (vokalis/vitaris), Pete Wentz (bassis), Joe Trohman (gitaris), jeung Andy Hurley (drummer)[2].

Karir[édit | sunting sumber]

Fall Out Boy ngarilis album mini-LP kalayan judul FALL OUT BOY'S EVENING OUT WITH YOUR GIRLFRIEND. taun 2003[2][1]. Sabada ngarilis ieu album dua personil Fall out Boy, Raccine jeung Mike kaluar, terus Andy Hurley, mantan personil Racetraitor asup[1]. Album kaduana nya éta TAKE THIS TO YOUR GRAVE anu dirilis taun 2003[1][2]. Kurang leuwih taun 2005, Fall Out Boy ngarilis album FROM UNDEE THE CORK TREE, diteruskeun ku album INFINITY ON HIGH anu dirilis taun 2007 kalayan single This Ain't a Scene, It's an Arms Race.[2]. Ngaran album INFINITY ON HIGH dicokot tina salah sahiji judul surat pribadi Van Gogh[2]. Pamungkas nya éta album Folie à Deux anu dirilis taun [[2008][2]. Fall Out Boy dinyatakeun hiatus sabada ngarilis album nu pamungkas ieu, kabarna para personilna miboga proyék séwang-séwangan[2].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e out boy/ Fall Out Boy-kapanlagi.com (diaksés tanggal 7 Nopémber 2011)
  2. a b c d e f g h (en)Fall Out Boy-allmusic.com (diaksés tanggal 7 Nopémber 2011)
Nulis.jpg