Filter (pamrosésan sinyal)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Filter nyaéta hiji sistem nu réspon frékuénsina, H(\omega), mibanda harga-harga nu penting ngan dina pita-pita frékuénsi tinangtu. Filter biasana digolongkeun jadi low pass (ngaliwatkeun frékuénsi handap), high pass (ngaliwatkeun frékuénsi luhur), bandpass (ngaliwatkeun pita frékuénsi tinangtu), atawa bandstop (nolak pita frékuénsi tinangtu).

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Hsu, Hwei P., Schaum's Outline of Theory and Problems of Analog and Digital Communications, McGraw Hill, 1993