Francophonie

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Bandéra Francophonie

Francophonie mangrupakeun hiji organisasi nu diwangun ti nagara-nagara francophone. Organisasi ieu diwangun dina 1970 ku 20 nagara. Piagamna nyebutkeun yén Francophonie boga pancén ngoordinasikeun ékonomi, kaasup hubungan niaga; komunikasi; kabudayaan; kawarganagaraan, paspor, jeung visa; sosial; jeung kaséhatan. Markas Francophonie aya di Paris.

Anggota[édit | sunting sumber]

Anggota Francophonie ayeuna (jeung taun gabung):

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Handshake (Workshop Cologne '06).jpeg