Gagak Lumayung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Gagak Lumayung ngarupakeun sebutan lain pikeun Rajasangara atawa Kéan Santang, putra Sri Baduga Maharaja (Ratu Jayadéwata, salasaurang raja Sunda nu mashur, nu katelah Prabu Siliwangi).

Tempo ogé[édit | sunting sumber]


Arjuna Wayang.jpg