Gal Costa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Gal Costa

Maria da Graça Costa Penna Burgos (gumelar di Salvador, Brasil, 26 Séptémber 1945; yuswa 68 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Gal Costa nya éta saurang musisi.


Replace this image male.svg