George Lazenby

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lazenby dina acara Big Apple Con di Manhattan sasih November 2008.

George Robert Lazenby (babar 5 September 1939 di Queanbeyan, New South Wales, Australia) mangrupakeun saorang aktor film sareng tilas model asal Australia. Anjeunna terkenal sabagai salahsahiji pameran resmi James Bond, tepatnya dina film On Her Majesty's Service di taun 1969.

Sampai ka kiwari, Lazenby janten hiji-hijina aktor James Bond anu asalna sanes ti Britania Raya (Inggris, Skotlandia, Wales, Irlandia Utara, termasuk oge Republik Irlandia). Salian dina film James Bond, Lazenby oge muncul dina film-film laga anu dibintangan ku aktor Hong Kong, Bruce Lee sareng Raymond Chow.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[Commons:{{{1}}}|{{{1}}}]]