Gigantisme pulo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Gigantisme pulo mangrupa fénomena biologi basa ukuran sasatoan nu kaisolasi di hiji pulo naék. Fénomena ieu mangrupa wangun séléksi alam nu hartina ukuran nu leuwih gedé nyadiakeun kaunggulan kasalametan (hukum Bergmann).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Morpho menelaus huebneri MHNT Male Dos.jpg