Goréng endog

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Goréng endog

Goréng endog nyaeta kadaharan tina endog nu disiapkeun ku cara ngagoreng endog make minyak goréng atawa mantéga panas dina katél.

Aya sababaraha cara midangkeun goreng endog diantarana:


Foodlogo2.svg