Gubernur Jenderal

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Gubernur Jenderal umumna nyaéta saurang gubernur kalawan pangkat luhur, atawa saurang gubernur utama kalawan pangkat di luhur gubernur "dawam". Gubernur Jenderal sacara umum ngarujuk ka saurang pamingpin anu ditunjuk ku hiji monarki pikeun mingpin hiji wewengkon nu tangtu. Ayeuna ieu, istilah "Gubernur Jenderal" umumna dipaké leuwih ka arah urut koloni karajaan Britania Raya.

Nulis.jpg