Gujō, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Gujō
郡上市
Lokasi Gujō
Gujō aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 1.030,79 km² (398 sq mi)
Lokasi 35°45′N 136°58′E
Lambang
Tangkal Maple
Kantor Pamarentahan Gujō
Alamat 〒501-4297
228 Shimatani, Hachiman-chō, Gujō-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 0575-67-1121
Ramatloka resmi: City of Gujō

Gujō (郡上市 Gujō-shi?) nyaeta salah sahiji kota di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina 1 November, 2004, populasina 49,626 tur karapetan populasi 48 urang per km². Legana nyaeta 1,030.79 km².

Sajarah[édit | sunting sumber]

Kota ieu diresmikeun dina tanggal 1 Maret, 2004 ku ngahijina kota-kota Hachiman, Yamato, Shirotori, Takasu, Minami, Meihō, jeung Wara.

Dina usum panas, sapeupeuting aya pagelaran tari nu narik ati wisatawan.

Tempat nu narik[édit | sunting sumber]

External links[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg