Hématosél

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hematocele
Klasifikasi jeung sumber luar
ICD-10 N50.1
ICD-9 608.83
DBPanyakit 30746
MeSH D006398

Hematosel nyaeta kumpulan getih dina rongga jaringan.[1]. Istilah ieu ilaharna dipake keur nujul kana kumpulan getih dina tunica vaginalis sakuriling testikel. Hematosel mindeng leuwih nyeri tibatan hydrosel[rujukan?].

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]


Rod of asclepius.png