H.O.S Tjokroaminoto

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

H.O.S Tjokroaminoto dibabarkeun ping 16 Agustus 1882, Tjokroaminoto nya éta hiji tokoh anu miboga ngaran leutik Oemar Said [1]. Anjeunna ti kulawarga Raden Mas Tjokromiseno, dibabarkeun di Madiun, di hiji imah mangsa Gunung Krakatau betus.[rujukan?] Pancakaki kulawargana nya éta ti daèrah Ponorogo, desa Tegalsari. Akina, Raden Mas Adipati Tjokronegoro nya éta Bupati Ponorogo.[rujukan?]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Santosa, O, Kholid. Manusia di Panggung Sejarah.Sega Arsy.Bandung.2007.Halaman 53