HSDPA

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

HSDPA (singketan tina kecap-kecap basa Inggris High-Speed Downlink Packet Access ngarupakeun salasahiji protokol telepon mobil anu tempo-tempo disebut teknologi 3,5G. Teknologi ieu dimekarkeun tina WCDMA. HSDPA nawarkeun data tampung (kapasitas) data anu leuwih gede (nepi ka 14,4 Mbit/detik pikeun down link).

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]