Ha (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hiragana は.
Katakana ハ
kana - gojūon
()
()

Dina Basa Jepang, kana Ha (ditulisna dina hiragana jeung dina katakana, IPA [ha]) ngagambarkeun hiji fonem basa. Biasa dipake oge salaku partikel dina tata basa (nu diejana jadi wa) sarta keur tanda topik tina kalimat. は asalna tina kanji 波 sarta ハ asalna tina kanji 八.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap
Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap


Nulis.jpg