Hajime Furuta

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Hajime Furuta (古田 肇? babar 1947) nyaeta gubernur Préféktur Gifu di Jepang, munggaran kapilih taun 2005. Asli ti Gifu, Gifu sarta lulus ti University of Tokyo, gawe di Ministry of International Trade and Industry ti 1971, diajar di École nationale d'administration di Perancis salaku pagawe departemen.

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg