Halimpu, Beber, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Halimpu

Peta lokasi Halimpu
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Beber
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Halimpu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Beber, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap



Gnome-home.svg