Halimun

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Misty Morning at Swifts Creek

Halimun nyaéta saab anu loba di udara lantaran aktivitas cuaca atawa vulkanis.

Sunlight filters through a thin layer of fog on a crisp winter morning in Albuquerque, New Mexico.

Bédana antara halimun jeung pepedut (id: kabut) nyaéta dina hal tetempoan. Disebut pepedut lamun tetempoan kurang ti sakilometér.

Panceran cahya bisa katempo ti gigir lantaran prosés réfraksi jeung pantulan cahya ku cai nu laleutik téa.

Halimun ilahar aya di pasisiran atawa pagunungan, utamana lamun suhu handap pisan.

Light patches of mist on a cool morning in Australia



Nulis.jpg