Hamzah Haz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Dr. H. Hamzah Haz
Wakil Presiden Indonesia
Masa jabatan
23 Juli 2001 – 20 Oktober 2004
Présidén Megawati Sukarnoputri
Saméméhna Megawati Sukarnoputri
Sangguesna Jusuf Kalla
Katerangan lian
Gumelar 15 Februari 1940
Ketapang, Kalimantan Kulon, Indonesia
Kabangsaan Indonesia
Partéy pulitik Partey Persatuan Pembangunan
Profési Ulama
Ageman Islam

Hamzah Haz nyaeta mantan Wakil Presiden Indonesia ka salapan, anjeunna pernah nyalonkeun janten Calon Presiden Indonesia dina Pemilu Presiden 2004. Mantan Ketua Umum Partey Persatuan Pembangunan.

Jabatan pulitik
Saméméhna
Megawati Sukarnoputri
Wakil Presiden Indonesia
2001-2004
Sanggeusna
Jusuf Kalla