Harapan Jaya, Cibinong, Bogor

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Harapan Jaya

Peta lokasi Harapan Jaya
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bogor
Kacamatan Cibinong
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Harapan Jaya nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Cibinong, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg