Harris Corporation

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.
Harris Corporation
Rupa Publik
Simbol saham NYSEHRS
S&P 500 Component
Industri Parabot Télékomunikasi
Ngadeg 1895 (1895)
Markas Melbourne, Florida
Jalmi penting William M. Brown, President and CEO
Produk Pertahanan sarta Komunikasi
Pamasukan Green Arrow Up Darker.svg US$5925 million (2011)[1]
Laba usaha Green Arrow Up Darker.svg US$587 million (2011)[1]
Laba bersih Green Arrow Up Darker.svg US$587 million (2011)[1]
Jumlah asét Green Arrow Up Darker.svg US$6173 million (2011)[1]
Jumlah ékuitas Green Arrow Up Darker.svg US$2512 million (2011)[1]
Pagawé Green Arrow Up Darker.svg 16900 (2011)[1]
Divisi RF Communications, Integrated Network Solutions, Government Communications Systems
Ramatloka www.harris.com

Harris Corporation (NYSEHRS) basisna di Florida nyaéta pausahaan parabot télékomunikasi internasional anu mroduksi parabot nirkabel, sistem éléktronik, sarta anteneu terrestrial jeung rohang jomantara pikeun dipaké dina pamaréntahan, pertahanan,sarta sektor komérsial.

Harris ogé dunungan sektor swasta pangbadagna di Brevard County, Florida (kira-kira 6400 leuwih ti 15000 di sakumna pausahaan. Pausahaan ieu téh induk ti Intersil (Harris Semiconductor).

Kalolobaan nirkabel mimiti diadegkeun di South Brevard County sarta dikokolakeun ku urut insinyur sarta teknisi Pausahaan Harris. Pausahaan divisi Digital Telepon Systems (DTS) dijual ka Teltronics.

Dina taun 2009, Harris nyaéta salah sahiji ti 100 kontraktor federal.[2]

Sajarah[édit | sunting sumber]

Harris MR80C88 processor.

"Harris Automatic Press Company" diadegkeun di Niles, Ohio taun 1895. Maranéhanana méakkeun 60 taun ngamekarkeun lithographic prosés sarta printing presses saméméh meuli Intertype Corporation sarta Gates Radio, minangka produsén utama éléktronik broadcast, taun 1957, ngamekarkeun hontalan maranéhanana kana broadcasting sarta typesetting.

Taun 1959, maranéhanana ngaakuisisi PRD Electronics ti Brooklyn, New York, nguatkeun téknologi microwave.[rujukan?]

Dina taun 1967, maranéhanana ngagabung jeung Radiation, Inc. Melbourne, Florida, salah sahiji pangembang anteneu, sirkuit terpadu, sarta téknologi modém anu dipaké dina rohang jomantara: tina pamekaran bisnis semiconductor ieu anu saterusna jadi Intersil taun 1999. Kantor puseur pausahaan dipindahkeun ti Cleveland ka Melbourne taun 1978.[rujukan?]

Dina taun 1969, Harris Corporation ngaakuisisi RF Communications sarta Farinon, nuluykeun asét microwave-na. Operasi Printing nu dijual taun 1983 sarta ayeuna dipikawanoh minangka GSS Printing Equipment. GSS Printing Equipment saterusna ngaakuisisi Lanier Worldwide, laju eureun ti Harris Corporation di ahir taun 1990s.[rujukan?][perlu klarifikasi]

Dina ahir taun 1980s, Harris meuli divisi semikonduktor ti RCA sanggeus GEngaakuisisi RCA, saterusna sarua ngajual ka Texas Instruments di ahir taun 1990-an atawa awal taun 2000-an.[rujukan?][perlu klarifikasi] TI masih (nepi ka Séptember 2006) nyieun CD4000 kulawarga chip logika CMOS awalna ditawarkeun ku RCA sarta diakuisisi ku TI ngaliwatan Harris.

Dina taun 1996, Harris Corporation nyieun gawé bareng jeung Shenzhen Telecom Company pikeun mroduksi sarta ngajual radio microwave digital Harris sarta ngaintegrasikeun maranéhanana jeung sistem séjén pikeun méré solusi télékomunikasi anu pepek.[rujukan?][perlu klarifikasi]

Dina taun 2005, pausahaan méakkeun $870 juta dina panalungtikan sarta pamekaran.[3]

Dina Januari 2011 Harris muka Calgary, Alberta operasi avionic, Harris Canada Inc., anak pausahaan anu sapinuhna dipiboga ku Harris Corporation. Operasi fasilitas nu anyar nyaéta pangrojong ti pakasaban anu baris dipungkas di handapeun pausahaan salila genep taun, kontrak jasa $273 juta (CAD) jeung Pamaréntah Kanada pikeun program CF-18 Avionics Optimized Weapon System Support (OWSS).[4]

Pupuhu Éksékutip[édit | sunting sumber]

Chief executives
Nami Jabatan Lami Ngajabat
Alfred S. Harris President 1895–1947
Vernon Mitchell 1947–1955
George S. Dively Chairman & CEO 1955–1972
Richard B. Tullis Chairman & CEO 1972–1978
Joseph A. Boyd Chairman & CEO 1978–1987
John T. Hartley Chairman & CEO 1987 – June 1995
Phillip W. Farmer Chairman, CEO & President Juli 1995 – Januari 2003
Howard L. Lance Chairman, CEO & President Februari 2003 – Oktober 2011
William M. Brown CEO & President Nopember 2011 – kiwari

Kiwari[édit | sunting sumber]

Harris nyaéta pausahaan komunikasi internasional sarta téknologi informasi anu ngaladénan pasar pamaréntah sarta komérsial disakumna dunya. Kantor puseurna di Melbourne, Florida, pausahaan ngabogaan panghasilan taunan kira-kira $ 6 milyar sarta leuwih ti 16.900 pagawé - kaasup ampir 7.000 insinyur sarta ilmuwan .[1]

Déwan Diréksi[édit | sunting sumber]

  • William M. Brown - Chief Executive Officer
  • Howard L. Lance – Chairman of the Board
  • Thomas A. Dattilo
  • Terry D. Growcock
  • Lewis Hay III
  • Karen Katen
  • Stephen P. Kaufman
  • Leslie F. Kenne
  • David B. Rickard
  • Dr. James C. Stoffel
  • Gregory T. Swienton
  • Hansel E. Tookes II

Widang Usaha[édit | sunting sumber]

Komunikasi RF[édit | sunting sumber]

RF Communications[5] nyaéta pamasok global komunikasi radio taktis nu kawentar aman pikeun organisasi pamaréntah militer, pertahanan sarta nu séjénna.[rujukan?] Kulawarga Falcon ti software-defined sistem radio ngawengku manpack, radio bergerak, telepon keupeul sarta aplikasi radio peran-pribadi. Falcon III disebut-sebut minangka generasi saterusna ti multiband, radio multimission taktis anu bisa digabungkeun jeung raramat komunikasi medan perang ngaliwatan pangabisa raramat bandwith maranéhanana. Harris Public Safety sarta Professional Communications[6] ngadesain sarta ngawangun raramat komunikasi sarta produk pikeun langganan dina kasalametan umum, sipil, agén-agén federal, utilitas, transportasi sarta pasar transit. Produk ngawengku VIDA raramat, ka P25IP sarta sistem komunikasi nirkabel OpenSky mangrupa réspondén kahiji kana solusi Broadband VIDA pikeun Intelligent Transportation Systems. Kalayan dumasar kana kombinasi IP (Internet Protocol) -dumasar VIDA raramat sarta radio portabel multiband Unity XG-100, Harris PS&PC nyatakeun minangka pamingpin industri dina end-to-end interoperabilitas.

Sistim Komunikasi Pamarétah[édit | sunting sumber]

Sistim Komunikasi Pamarétah ngamekarkeun, mroduksi, ngaintegrasikeun, sarta ngarojong sistem pikeun pertahanan, intelijén nasional, federal sarta langganan sipil. Ieu ngaladénan basis langganan anu rupa-rupa kaasup Departemen Pertahanan AS sarta agén-agén intelijén nasional, sarta lembaga-lembaga sipil federal kawas Federal Aviation Administration, Census Biro, Departemen Kahakiman, Departemen Luar Nagari, sarta National Oceanic and Atmospheric Administration.

Sistim Komunikasi Pamarétah boga fungsi minangka mesin téknologi canggih pikeun portofolio bisnis anu rupa-rupa pausahaan[perlu klarifikasi] sarta diwangun ti tilu langganan bisnis anu fokus kana Program Pertahanan,[7] National Intelligence Programs,[8] Program Sivil.[9]

Solusi Integrasi Raramat[édit | sunting sumber]

Solusi Integrasi Raramat, anu ngawengku Komunikasi Broadcast, solusi supléy téknologi ka stasion TV sarta raramat; kabel, satelit, télékomunikasi sarta panyadia konten; langganan pamaréntah, sarta olahraga sarta organisasi hiburan.

Daftar anu diakuisisi ku Harris[édit | sunting sumber]

Di handap ieu daptar kabéh akuisisi Harris, mimiti taun 1995.

  • Carefx (2011)
  • Schlumberger Global Communications Services (GCS) Division (2011)
  • CapRock Communications (2010)[10]
  • SignaCert (2010)*[11]
  • SolaCom ATC Solutions (2009)
  • Tyco Electronics (MA-COM) Wireless Systems (2009)
  • Crucial Security, Inc. (2009)
  • Zandar Technologies Ltd. (2007)
  • Multimax (2007)
  • Aastra Digital Video (2006)
  • Optimal Solutions, Inc. (2006)
  • Leitch Technology (2005)
  • Orkand Corporation (2004 – Now Harris Enterprise Services)
  • Encoda Systems (2004)
  • ImageLinks, Inc. (2004)
  • Hirschmann Multimedia Communications Network (2001)
  • Exigent International, Inc. (2001)
  • Wavtrace, Inc. (2000)
  • Lucent Technologies' Point-to-Point Microwave Business (2000)
  • Louth Automation (2000)
  • Audio Broadcast Group, Inc. (1999)
  • Pacific Research & Engineering Corporation (1999)
  • CHOICE Microsystems (1999)
  • Intraplex, Inc. (1999)
  • Agfa Copying Systems, Inc. (1998)
  • Trans-Comp, Inc. (1998 – Spun-off with Lanier Worldwide)
  • Northeast Broadcast Lab (1997)
  • NovAtel Communications (1995)
  • Triplett Corporation's Cellular and Telecommunications Business (1995)

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f g Harris Corporation (2011-08-29), Form 10-K for the fiscal year ended July 1, 2011, Washington, D.C.: U.S. Securities and Exchange Commission (dipublikasi 29 Agustus 2011), File 001-03863, film 111063669, diakses pada 27 Désémber 2011 
  2. "Top 100 Contractors Report - Fiscal Year 2009". fpds.gov. Diakses pada 4 Januari 2011. 
  3. Peterson, Patrick, "Harris considers PB overhaul", Florida Today, 17 October 2010, pp. 1E.
  4. Harris Corporation
  5. Tactical Radios & Defense Communications | Harris Corporation
  6. Harris Corporation
  7. Harris Corporation
  8. Harris Corporation
  9. Harris Corporation
  10. Harris Corporation Completes Acquisition of CapRock Communications
  11. "Communications company Harris Corp to acquire IT compliance organisation". newstatesman.com. 1 Méi 2010. 

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]