Hashima, Gifu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Hashima
羽島市
Lokasi Hashima
Hashima aya di Gifu, Jepang.
Lokasi
Nagara Jepang
Wewengkon Chūbu
Préfektur Gifu
Karakter fisik
Area 53,64 km² (20,7 sq mi)
Lokasi 35°19′N 136°42′E
Lambang
Kantor Pamarentahan Hashima
Alamat 〒501-6292
55 Takehana-chō, Hashima-shi, Gifu-ken
Nomer telpon 058-392-1111
Ramatloka resmi: City of Hashima

Hashima (羽島市 Hashima-shi?) nyaeta salah sahiji kota nu aya di Préféktur Gifu, Jepang.

Dina taun 2003, populasina 66,085 tur karapetan populasina 1,232.01 urang per km². Legana nyaeta 53.64 km².

Kota ieu didirikeun dina tanggal 1 April, 1954.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Nulis.jpg