Haurkuning, Nusahérang, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Haurkuning

Peta lokasi Haurkuning
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Nusahérang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Haurkuning nyaéta salasahiji désa di kacamatan Nusahérang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg