Hendrick Motorsports

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Mobil Jeff sareng Jimmie

Hendrick Motorsports (HMS) atau baheulana dikenal ku nami All Star Racing mangrupakeun sebuah tim balap mobil asal Amerika Serikat nu didirikeun ku Rick Hendrick. Tim ieu ayeuna berkompetisi di ajang NASCAR Seri Piala Sprint nganggo mobil Chevrolet SS. Tim ieu teh mangrupakeun tim papan atas di ajang Seri Piala Sprint dengan ngarebut kameunangan 10 kali juara pembalap.[1] Tim ieu oge kening gelar jawara pembalap di Seri Nationwide sareng tilu kali gelar jawara pembalap di ajang Seri Truk Camping World. Sacara total tim ieu kantos menjuarai lebih dari 200 balapan di ajang NASCAR Seri Piala. Ngajantenkeunna tim kadua tersukses setelah Petty Enterprises anu kantos meunang 268 balapan.[2]

Referensi[édit | sunting sumber]

  1. "Official Site of Hendrick Motorsports NASCAR Racing & Team Store". Hendrickmotorsports.com. Diakses pada 26 Nopémber 2010. 
  2. Petty doesn't think comparisons to Hendrick valid, NASCAR.com, diakses 11 Juli 2012.

Pranala luar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan