Hosting

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Hosting nyaeta jasa layanan internet nu nyadiakeun server keur disewakeun sahingga ngamungkinkeun organisasi atawa individu nyimpen informasi di internet boh mangrupa HTTP, FTP atawa DNS

Aya sababaraha tipe layanan hosting nyaeta shared hosting, VPS, dedicated server.


Nuvola apps mycomputer.png