Kontribusi pamaké

Luncat ka: pituduh, sungsi
Paluruh kontribusi
 
 
     
  

  • 24 Méi 2014 08.42 (béda | juj) . . (+196). . A For Akka(Nyieun kaca anyar For Akka nyaeta hiji band Jazz anu di damel pas bulan maret 2014,personilna aya 4 nyaeta Falaq Reza Atiya anu nyepeng Gitar, Rizki Agustian Anu nyepeng Gitar ka2,sareng ayub an...) (ayeuna)