Statistik

Luncat ka: pituduh, sungsi
Statistik kaca
Halaman eusi17.693
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
37.227
Koropak nu geus dimuat584
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Wikipedia mimiti dibuka460.001
Rata-rata éditan unggal kaca12,36
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar12.247
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
40
Bot (daptar anggota)35
Kuncén (daptar anggota)8
Birokrat (daptar anggota)1
Steward (daptar anggota)0
Nu nyieun rekening (daptar anggota)0
Importir (daptar anggota)0
Importir transwiki (daptar anggota)0
Peungpeuk kajaba IP (daptar anggota)0
Pengawas (daptar anggota)0
OAuth administrators (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
Pengguna terkonfirmasi (daptar anggota)0
Statistika lianna
Queued mass messages0