IHF Handball Challenge 12

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
IHF Handball Challenge 12
256px
Pamekar Neutron Games
Penerbit N.N.
Sistem operasi Microsoft Windows
Kaping rilis 28 Oktober 2011
Kategori kaulinan Olahraga
Mode kaulinan Pamaén tunggal, Multi-pamaén
Média DVD
Download

IHF Handball Challenge 12 nyaéta hiji kaulinan video olahraga nu dimekarkeun ku Neutron Games pikeun PC. Kaulinan ieu dirilis dina 28 Oktober 2011.[1]

Liga[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. "IHF Handball Challege release". Netron Games. Diakses pada 28 Oktober 2011.