IP over DVB

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

IP over DVB atawa IP over MPEG sacra teu langsung nuduhkeun datagram Internet Protocol ditransfer ngaliwatan transport stream MPEG, sarta didistribusikeun make sababaraha sistim televisi digital, contona DVB-H, DVB-T, DVB-S or DVB-C.

Conto aplikasi[édit | sunting sumber]

  • Siaran data (datacast), for example a data carousel sending programme information and media over and over again.
  • IP Multicast, keur ngirim media sacara efisien ka grup pamake kadaptar nu kawates, ukur make munara pamancer nu pamakena aya harita wungkul.
  • Jasa TV interaktif,
  • To provide Internet access by utilizing DVB system as a broadband downlink, in combination with some narrow-band duplex system. Examples:
    • Satellite Internet access for example to buildings on the country side with satellite dish, using a telephone modem as back-channel
    • Broadband Internet access to trains
    • Mobile broadband Internet access to cellular phones including a mobile TV receiver, for example a DVB-H receiver.

Saluran pangbalikan[édit | sunting sumber]

Sakabeh jasa kajaba nu kahiji, perlu sababaraha jinis saluran (kanal) pangbalikan.

Protokol keur IP ngaliwatan transport stream MPEG[édit | sunting sumber]

Tempo oge[édit | sunting sumber]