Indosat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
PT Indosat Tbk
Tipe Publik
Ngadeg Jakarta, Indonesia (20 November 1967)
Kantor puseur Indonésia Jakarta, Indonesia
Inohong konci Harry Sasongko (Presiden direktur & CEO)
Ramatloka www.indosat.com

Indosat mangrupakeun salah sahiji pausahaan telekomunikasi di Indonesia.

Produk sareng layanan[édit | sunting sumber]

Seluler[édit | sunting sumber]

  • Matrix (Pasca mayar GSM)
  • Mentari (Pra mayar GSM)
  • IM3 (Pra mayar GSM)
  • Blackberry
  • Indosat 3.5G Broadband
  • Star One (Pra jeng Pasca mayar CDMA)

Telepon teu usik[édit | sunting sumber]

  • Lintasarta: Layanan panyadia komunikasi data nanggo kecepatan tinggi sareng layanan integrasi jeung nu mumule layanan jaringan corporate nu gaduh cakupan sa Indonesia Indonesia.
  • Indosat M2: Salah sahiji nu ngamimitian ngembangkeun layanan multimedia jeng internet dina cakupan sa Indonesia.
  • Indosat Corporate: An integrated telecommunications service for corporate that offer solutions: voice, mobile, connectivity and VAS & hosting, to enhance the business operation.
  • SLI : Layanan sambungan telepon ka luar negeri
    • SLI 001
    • SLI 008
  • VoIP : Layanan sambungan telepon nu beana murah nu ngaliwat sistem protokol internet.
    • Indosat Flat Call 01016

Anak pausahaan[édit | sunting sumber]

  • PT Aplikanusa Lintasarta
  • PT Indosat Mega Media
  • Indosat Finance Company B. V. (“IFB”) (Non-Operational)
  • Indosat International Finance Company B. V. (“IIFB”) (Non-Operational)
  • Indosat Singapore PTE. LTD. (“ISP”)
  • Acasia Communications SDN. BHD. (“Acasia)
  • Asean Cableship PTE. LTD (“ACPL”)
  • ASEAN Telecom Holdings SDN. BHD. (“ATH”)
  • PT StarOne Mitra Telekomunikasi (“SMT”)

Tingal[édit | sunting sumber]

Loka luar[édit | sunting sumber]