Ingushétia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Lokasi Ingushétia di Rusia
Ingush03.png

Républik Ingushétia mangrupakeun ngaran salahsahiji Subjék Féderal Rusia. Ingushétia miboga luas daérah 4.000 km². Padumukna aya 467.294 jiwa (2002), kalawan kapadetan 116,8 jiwa/km². Ibu kotana nya éta Magas.

Bandéra Ingushétia
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan




Countries.png