Interval estimasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina statistik, interval estimasi nyaéta digunakeunana data sampel pikeun ngitung nilai interval nu mungkin tina paraméter populasi nu teu dipikanyaho. Bentuk nu ilahar tina interval estimasi nyaéta interval kapercayaan (métode nu mindeng dipaké) sarta interval nu hadé dipakéna (métode Bayesian).


Nulis.jpg