Islét

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pikeun anatomi manusa, tingali Islét Langerhans
Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap
Batu Mōkōlea di Teluk Kailua, O‘ahu, Hawai‘i, 2,2 km leupas Basisir Kalér, Markas Korps Hawaii Angkatan Laut

Hiji islét nyaéta hiji pulo nu leutik pisan.

Papasingan[édit | sunting sumber]

Daptar islét[édit | sunting sumber]

Aya rébuan islét di Marcapada: kira-kira 24.000 pulo jeung islét aya ngan di arsipelago Stockholm. Di handap mangrupakeun conto-contona di sakuliah dunya.

Citakan:Coastal geography

Gnome-globe.svg