Islamabad

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Islamabad (basa Urdu: ‏اسلام آباد) nyaeta ibu kota Pakistan, mangrupakeun bagean tina Wewengkon Ibu Kota Islamabad. Jumlah pangeusina di kota nu aya di wetan kaler Pakistan ieu nyaeta 900.000 jiwa. Islamabad aya dina kordinat 33°40′ LU 73°10′ BT.

Tumbu luar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg