Italia Tengah

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Italia Tengah
Italian NUTS1 Central.svg
Statistik
Ngawengku Lazio
Marche
Tuscany
Umbria
Aréa
 - Total

58.051 km² (22,414 mil²)
Pangeusi
 - Total

 - Kapadetan

11.945.000[1] (perkiraan 2010) 205,7/km²
Kota panggedéna Roma (2.758.991 jiwa)
GDP €343,7 milyar (2008)[2]

Italia Tengah (Basa Itali: Italia centrale sok disingket Centro) nyaéta salah sahiji ti 5 wewengkon statistik resmi di Italia nu dipaké ku Badan Statistik Nasional Italia (ISTAT). Italia Tengah ogé mangrupa hiji daérah pamilihan Parlemén Éropa. Italia Tengah ngawengku 4 région nyaéta Lazio, Marche, Tuscany, jeung Umbria.

Rujukan[édit | sunting sumber]


Countries.png