Ivete Sangalo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ivete Sangalo

Ivete Maria Dias de Sangalo Cady (gumelar di Juazeiro, Brasil, 27 Méi 1972; yuswa 42 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Ivete Sangalo nya éta saurang musisi.


Replace this image male.svg