Jack Wilshere

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wilshere

Profil[édit | sunting sumber]

Biografi[édit | sunting sumber]

Jack Andrew Garry Wilshere atawa nu leuwih dikenal Jack Wilshere nya éta salah saurang pamaén sepak bola ngora ti Inggris.[2] Anjeunna gumelar ping 1 Januari 1992 di Stevenage, Inggris.[2] Ayeuna anjeunna kaasup kana salah sahiji punggawa tim Arsenal, salian ti éta anjeunna ogé kaasup kana salah sahiji pamaén timnas Inggris.[2]

Karir[édit | sunting sumber]

Anjeunna gabung jeung Arsenal nalika usia 9 taun.[3] Nalika usia 16 taun anjeunna ngamimitian karirna dina tim cadangan, ogé jadi pamaén Arsenal pang ngorana nya éta 16 taun, 256 poé.[3] Dina musim 2009-2010, Wilshere di injeum ku Bolton Wanderers.[3]

Karir Junior[édit | sunting sumber]

  1. 2001 : Luton Town[2]
  2. 2001-2008 : Arsenal[2]

Karir Senior[édit | sunting sumber]

  1. 2008-Ayeuna : Arsenal[2]
  2. 2010 : Bolton Wanderers (Injeuman)[2]

Karir Timnas[édit | sunting sumber]

  1. 2006–2007 : England U16[2]
  2. 2007–2009 : England U17[2]
  3. 2009 : England U19[2]
  4. 2009 : England U21[2]
  5. 2010–Ayeuna : England[2]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. a b c d Profil (Diaksés 03-12-2011)
  2. a b c d e f g h i j k l Biografi Wilshere (Diaksés 03-12-2011)
  3. a b c Karir (Diaksés 03-12-2011)


Nulis.jpg