Jakasampurna, Bekasi Barat, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Jakasampurna

Peta lokasi Jakasampurna
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Kacamatan Bekasi Barat
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Jakasampurna nyaéta salasahiji désa di kacamatan Bekasi Barat, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg