Jalan Bimini

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jalan Bimini nyaéta hiji susunan batu handapeun laut nu aya di deukeut Bimini di Kapuloan Bahama. Jalan Bimini dipanggih dina kaping 2 Séptémber 1968[1] ku J. Manson Valentine. Sanajan dianggap salaku kajadian géologis, ku lantaran susunan jeung bentuk batu nu teu umum, dipercaya yén formasi ieu mangrupa sésa jalan kuna, nu ogé diduga salaku sésa ti Atlantis.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

  1. R. Cedric Leonard (2008). "Bahama Island Underwater Ruins". Atlantek Software Inc.. Diakses pada 1 Méi 2008. 

Citakan:Arkeologi-pondok