Jalan tol Jakarta - Tangerang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jalan tol Jakarta - Tangerang nyaeta jalan tol nu ngahubungkeun Jakarta jeung wilayah Tangerang. Mulai ti daerah Tomang, Jakarta Kulon dugi ka wilayah Bitung, kotamadya Tangerang.

Gerbang tol[édit | sunting sumber]

  • Kebon Jeruk
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Kebon Jeruk, Jalan Panjang, Kedoya.
  • Meruya
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Meruya, Srengseng, Kembangan.
  • Simpang susun Kebon Jeruk
    • Nyambung ka Jalan tol JORR
  • Karang Tengah
    • Gerbang tol mayar
  • Alam Sutera
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Alam Sutera, Jombang.
Tol Jakarta-Tangerang pas gerbang Alam Sutera
  • Tangerang (Serpong)
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Tangerang, Cikokol, Serpong.
  • Karawaci
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Karawaci, Cimone, Legok.
  • Bitung (Tangerang Kulon)
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Bitung.

Loka luar[édit | sunting sumber]