Jalan tol Tangerang - Merak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Jalan tol Tangerang - Merak mangrupakeun bagian ti ruas tol Jakarta - Merak. Jalan tol ieu dioperasikeun ku PT. Marga Mandala Sakti. Ngahubungkeun wilayah Tangerang dugi ka Pelabuhan Merak, antara daerah Bitung, kotamadya Tangerang, ngalintasi Balaraja, Serang, Cilegon sampei ka deukeut pelabuhan Merak.

Gerbang tol[édit | sunting sumber]

  • Bitung (Tangerang Kulon)
    • Nyambung ka Jalan tol Jakarta - Tangerang / kaluar masuk ka Bitung.
  • Cikupa / Pasar Kemis
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Cikupa, Pasar Kemis.
  • Balaraja Wetan
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Balaraja, Tigaraksa.
  • Balaraja Kulon
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Balaraja, Cisoka, Cikande.
  • Ciujung
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Ciujung, Kragilan, Cikande.
  • Serang Wetan
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Serang, Banten Lama, Rangkasbitung.
  • Serang Kulon
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Serang, Pandeglang.
  • Cilegon Wetan
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Cilegon.
  • Cilegon Kulon
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Cilegon, Anyer, Kawasan Industri.
  • Merak (Gerem)
    • Kanggo kendaraan nu bade lebet atawa kaluar, ka atawa ti Merak.

Loka luar[édit | sunting sumber]