Jalur Utama Kansai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Gerbong diesel keur bagean rural
Wangunan Stasion Nara Kolot

Jalur Utama Kansai (関西本線 Kansai-honsen?, disebut oge "Kansai Line") nyaeta jalur kareta di Jepang nu ngahubungkeun Stasion Nagoya jeung JR Namba Station di Osaka. Dioperasikeun babarengan ku Central Japan Railway Company jeung West Japan Railway Company nu wates antara kaduana di Kameyama Station di Kameyama, Préféktur Mie.

Bagean ti Kamo Station ka JR Namba Station disebutna Yamatoji Line.

Dumasar kana ngaranna, sapanjang jalur ieu lolobana kareta lokal tur taya jalur ekspress.

Stasion-stasion[édit | sunting sumber]

JR Central (Nagoya - Kameyama)[édit | sunting sumber]

  • S: Kabeh kareta eureun
  • s: Ngan Rapid "Mie 52" eureun
  • |, ↑: Kareta ngaliwat
  • ↑: Ngan saarah
  • Kareta lokal eureun di unggal stasion.
Stasion Rapid Rapid "Mie" Home Liner Yokkaichi Pakait Location
Nagoya
名古屋
S S S Nakamura-ku, Nagoya Préféktur Aichi
Hatta
八田
| |
Haruta
春田
| |   Nakagawa-ku, Nagoya
Kanie
蟹江
S s   Kanie, Ama District
Eiwa
永和
| |   Aisai
Yatomi
弥富
S s Yatomi
Nagashima
長島
| | Kuwana Préféktur Mie
Kuwana
桑名
S S S
Asahi
朝日
S |   Asahi, Mie District
Tomida
富田
S |
  • Sangi Railway Sangi Line (Freight Line), passenger line (Kintetsu Tomida Station)
  • Kintetsu Nagoya Line (Kintetsu Tomida Station)
Yokkaichi
Tomidahama
富田浜
S |  
Yokkaichi
四日市
S S S
Tomidahama
富田浜
S |    
Kawarada
河原田
S |
Kawano
河曲
S Ise Railway Ise Line   Suzuka
Kasado
加佐登
S  
Idagawa
井田川
S   Kameyama
Kameyama
亀山
S
  • Central Japan Railway Company (JR Central) Kisei Main Line
  • West Japan Railway Company (JR West) Kansai Main Line (for Kamo and Nara)

JR West (Kameyama - Kamo)[édit | sunting sumber]

Stasion Pakait Lokasion
Kameyama
亀山
  • Central Japan Railway Company (JR Central) Kansai Main Line (tujuan Nagoya), Kisei Main Line
Kameyama Préféktur Mie
Seki
 
Kabuto
加太
 
Tsuge
柘植
Iga
Shindō
新堂
 
Sanagu
佐那具
 
Iga-Ueno
伊賀上野
Shimagahara
島ヶ原
 
Tsukigaseguchi
月ケ瀬口
  Minamiyamashiro, Soraku District Kyoto Prefecture
Ōkawara
大河原
 
Kasagi
笠置
  Kasagi, Soraku District
Kamo
加茂
  • West Japan Railway Company (JR West) Kansai Main Line (Yamatoji Line)
Kizugawa

JR West (Kamo - JR Namba)[édit | sunting sumber]

See the Yamatoji Line article for the list of stations on this segment.
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan