James Cook

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
James Cook
Gumelar 7 November [O.S. 27 Oktober] 1728
Marton, (ayeuna Middlesbrough) Yorkshire, Inggris
Maot 14 Pébruari 1779 (yuswa 50)
Hawaii
Kabangsaan Britania Raya
Atikan Postgate School, Great Ayton
Pagawéan Penjelajah, navigator, kartografer
Gelar Kaptén
Pasangan Elizabeth Batts
Murangkalih James Cook, Nathaniel Cook, Elizabeth Cook, Joseph Cook, George Cook, Hugh Cook
Sepuh James Cook, Grace Pace
Tanda tangan

James Cook (gumelar 27 Oktober 1728 – pupus 14 Pébruari 1779 dina yuswa 50 taun) nyaéta saurang penjelajah jeung navigator Inggris. Anjeunna ngayakeun 3 perjalanan ka Samudra Pasifik jeung tiasa nangtoskeun garis-garis basisir utamina.

Citakan:Tokoh Penjelajah Laut

Replace this image male.svg