Jan Pieter Balkenende

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jan Pieter Balkenende

Dr. Jan Pieter Balkenende, mindeng ogé ditulis Jan Peter Balkenende, (lahir di Biezelinge, Kapelle, Walanda, 7 Méi 1956) nyaéta Perdana Menteri Walanda saprak 22 Juli 2002. Manéhna nyaéta pulitisi anu asalna ti Partéi Christen Democratisch Appel (CDA).

Balkenende, pamajikanana Bianca Hoogendijk, sarta anakna Amelie, cicing di Capelle aan den IJssel, Zuid Holland, Walanda.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]