Jason Mraz

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jason Mraz, Melbourne (2008)

Jason Mraz (Jason Thomas Mraz) nya éta musisi keturunan Virginia jeung Ceko[1]. Aliran musik anu dipakéna nya éta reggae, pop, rock, jazz, sarta hip-hop. Jason Mraz lahir tanggal 23 Juni 1973[1]. Debut albumna dimulai taun 2002 kalayan judul album WAITING FOR MY ROCKET TO COME[1]. Di Acara Grammy Awards ka-51, single I'm yours dinominasikeun minangka Song of The Year[1]. Jason Mraz dinominaskeun minangka Best Male Pop Vocal[1]. Mraz kungsi tampil di Indonesia dina acara Java Jazz Festival 2009, 6-7 Maret 2009[1]. Taun 2011, Jason bakal ngayakeun konsér deui di Indonesia. Ieu konsér dijudulan Jason Mraz Special Acoustic Evening With Toca Rivera, diayakeun di Nusa Dua, Bali, 9 Nopémber 2011[1].

Diskografi[édit | sunting sumber]

Saacan ngarilis album resmi, Jason Mraz ngarilis album LIVE AT JAVA JOE'S (2001)[1]. Diteruskeun album SOLD OUT (In Stereo) taun 2002[2]. THE E MINOR EP IN F dirilis taun (2002)[2]. Album perdanana nya éta WAITING FOR MY ROCET TO COME anu dirlis taun 2002[2]. Diteruskeun ku album teu resmi TONIGHT, NOT AGAIN: jASON MRAZ LIVE AT EAGLE BALLROOM (2004)[2]. Album kaduana nya éta MR. A-Z (2005), album GEEKIN' OUT ACROSS THE GALAXY (2006), taun 2008 kamari, Json Mraz ngarilis album WE SING, WE DANCE, WE STEAL THINGS kalayan lagu andalan i'm Yours. Ieu lagu aya dina 10 lagu pangpolérna di Billboard, Séptémber 2008[1]. Malah mah di Bulan Oktober 2008, ieu album kajual leuwih ti 500 rébu kopi di Amerika Serikat[1]. Nu pamungkas, Jason Mraz ngarilis album JASON MRAZ'S BEAUTIFUL MESS: LIVE ON EARTH TAUN 2009[2].

Référénsi[édit | sunting sumber]

  1. a b c d e f g h i j [Jason Mraz-Kapanlagi.com] (diaksés tanggal 1 Nopémber 2011)
  2. a b c d e (en)[Jason Mraz's Discography] (diaksés tanggal 1 Nopémber 2011)
Nulis.jpg